Newsroom

Xella Family day pro zaměstnance a jejich rodiny

Dne 4. června se v Hrušovanech u Brna v nové budově Sokolovny zvané Sokec konal den pro zaměstnance a jejich rodiny. Pro více než sto kolegů spolu s jejich příbuznými byl připraven bohatý program.

®
XEL_POS_4C_R_300 ®

Ondřej Zlatníček •

Začínalo se ve dvě hodiny a celkem se přišlo více než sto kolegů a jejich příbuzných. O skvělé občerstvení se postaral provozovatel místní kuchyně, podávala se vynikající studená a teplá kuchyně, na své si přišli milovníci grilovaného masa i zeleniny.

Pro dospělé bylo připraveno několik soutěží, kde největší úspěch měla soutěž o nejvyšší věž. Celkem se na sebe podařilo vyskládat 27 deseticentimetrových kostiček Ytongu. Více než dva a půl metru výšky si vyžádalo i vynalézavé postupy soutěžících, kteří neváhali obětavě nastavit záda, aby dostáhli na kostičku nejvyšší.

Děti si mohli zastřílet z luku, velmi zdařilé byly malůvky na obličej. Neméně oblíbená byla i chůze po kladině nebo na chůdách a skákací hrad byl v neustálém obležení.

Ještě jednou velmi děkujeme kolegovi z výroby Martinu Řezáčovi za perfektní hudební doprovod a zároveň všem kolegyním z HR oddělení, které akci zorganizovaly.


Sdílejte tento článek

.