Newsroom

Dětský den rybářských slavností s Ytongem a Jakubem Vágnerem na Katlově

Dětský den rybářských slavností je již tradiční akcí pro celou rodinu, jejíž šestý ročník se konal v sobotu 28.05.2022 na jezeře Katlov.

®
XEL_POS_4C_R_300 ®

Ondřej Zlatníček •

Součástí této akce byl velký doprovodný program pro děti a mládež plný zábavy i vzdělávacích aktivit. Pro návštěvníky byly připraveny různé hry a soutěže, na kterých se děti seznámili s přírodou. Na Katlově bylo možné rybařit zdarma za přítomnosti předních českých i zahraničních rybářů. Nechyběla ani rybářská školička, kde se děti naučily od předních osobností české rybařiny mnoho nového.

Součástí programu byly ukázky hasičského sboru, Policie ČR, jejich technika a výzbroj a dokonce i policejní vrtulník. Pro milovníky pejsků byly připraveny ukázky dogfrisbee, sportovní kynologie a výcviku vodících psů pro nevidomé.

Děti se vyřádily na velkých nafukovacích atrakcích a skákacích hradech, řada z nich využila malování na obličej, všude přítomné dětské soutěže nebo například návštěvu cirkusového představení.

Celým programem na pódiu provázel moderátor Vláďa Hron. Krásný den na Katlově vyvrcholil výkladem Jakuba Vágnera o zážitcích z nebezpečných výprav do exotických koutů světa a v úplném závěru pak koncertem zpěvačky ANNY K.

Xella jako partner areálu Katlov na místě nesměla chybět. Měli jsme na místě 2 venkovní stánky podél cesty směřující k pódiu a naše žlutá barva byla opět nepřehlédnutelná. Ytong mistr Jarda Ludvík a Vláďa Posekaný z marketingu se organizačně o vše postarali, VELKÉ DÍKY, pánové! Potvrdilo se, že Ytong je takové lego nejen pro děti, ale i pro dospělé. Stavění domečků a jiných útvarů z pórobetonových kostek všech tvarů, malba křídami a řezání ruční pilou se stali velkou atrakcí dětského festivalu. Náš stánek byl permanentně a hojně okupován nadšenými dětmi s přihlížejícími rodiči, kteří si mohli zasoutěžit o krásné ceny od naší společnosti. Všichni si na památku odnesli drobné dárky nebo alespoň nafukovací balónek.

Atmosféra na stánku byla fantastická.

Celá akce se těšila velkému zájmu návštěvníků a stánek Ytong byl rozhodně vidět a zanechal velký dojem i památku v srdcích nejen malých stavitelů.


Sdílejte tento článek

.