Newsroom

Ohlédnutí za letošním veletrhem For Arch

V týdnu od 20. září se na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Praze-Letňanech konal již 33. ročník veletrhu For Arch a naše společnost u toho nemohla chybět.

®
®
XEL_POS_4C_R_300 ®

Ondřej Zlatníček •

Náš faceliftovaný stánek návštěvníci našli v hale A2. Nově jsme na stánku měli LED panel o velikosti 3,5 x 2 metry, kde jsme promítali videa našich pracovních postupů i ukázky referenčních staveb. Nechyběl ani fragment s naším kompletním stavebním systémem a nedílnou součástí byly již osvědčené ukázky zdění od našich Ytong mistrů.

Kolegové z obchodního úseku byli připraveni poradit návštěvníkům s veškerými otázkami týkajících se našich produktů. Mezi návštěvníky byl zvýšený zájem o řešení stavby domu, které minimalizuje jeho energetickou náročnost. Zde jsme mohli naplno vysvětlit výhody našeho komplexního systému, ať již s využitím všech našich značek v sortimentu, či výhody naší masivní střechy nebo tvárnic Ytong Lambda YQ.

Celkem se veletrhu účastnilo 508 vystavovatelů a po celou dobu akce se přišlo podívat a nasbírat informace 42 561 návštěvníků, což je příjemný nárůst oprosti loňskému roku, kdy na veletrh přišlo 33 700 lidí.

Tímto bychom chtěli poděkovat všem kolegům z marketingu, obchodu, včetně našich Ytong mistrů, kteří se postarali o skvělé zvládnutí celé akce.


Sdílejte tento článek

.

Články

Mohlo by vás zajímat