Newsroom

Rychlá pomoc při výstavbě vyhořelého rodinného domu

Přečtěte si o pomoci při výstavbě rodinného domu klienta, jehož rodina přišla kvůli požáru o střechu nad hlavou. Jsme hrdí na to, že naši kolegové zakročili a razantně tak urychlili tempo stavby.

®
XEL_POS_4C_R_300 ®

Ondřej Zlatníček •

Tímto bychom rádi poděkovali našim kolegům jmenovitě Honzovi Tinkovi, Jakubovi Hergezelovi, Ondřejovi Stříbrnému, Miroslavovi Vávrovi, Josefovi Černému, Michalovi Krahulíkovi a Liborovi Lisýmu za to, že ve složité životní situaci jednoho z našich klientů, kterému bohužel vyhořel rodinný dům, pomohli při výstavbě nového domu. „Nejdůležitější byla především rychlost, kde jsme ve spolupráci se stavebninami DEK zajistili nové zdivo.“ Říká k celé akci Honza Tinka. A urychlené zpracování objednávky patří veliký díky také Věře Kolínské, Kateřině Rožnovské, Kateřině Navrátilové a Michalovi Vavřínkovi.

Dům, nedaleko od Prahy si zákazník postavil z Ytong Lambda YQ 450. Šlo o typický bungalov, a i přes to, že naše zdivo požár ze statického hlediska vydrželo, bylo rozhodnuto o demolici. Primárně z důvodu velkého rozsahu požáru a vzniku většího množství zplodin z elektroinstalace, kterými bylo zdivo následně zamořené a sanace tak nebyla možná. Navíc došlo v podstatě k úplnému zničení vybavení domu. Byť se jednalo o pomoc v rámci jednoho dne, tak vzhledem k velkému počtu lidí a jejich vysokému nasazení, kolegové s výstavbu výrazně pohnuli. A tímto jim patří velké dík.


Sdílejte tento článek

.