Newsroom

Xella v roli hlavního partnera podporuje 1. ročník odborné konference REAL ESTATE MARKET: Města, budovy a energie

1. ročník odborné konference REAL ESTATE MARKET o udržitelném rozvoji měst, perspektivách výstavby, nových přístupech, materiálech, technologiích, ale také o nových vizích a výzvách organizuje online magazín remspace a Centrum pasivního domu.

XEL_POS_4C_R_300 ®

Ondřej Zlatníček •

Konference se uskuteční ve čtvrtek 23. března 2023 v Praze a těšit se můžete na diskusi s lídry českého byznysu a odborníky na development, real estate, architekturu, environmentálně šetrnou výstavbu, urbanismus, investice a finance. Mezi aktéry bude i Ing. Martin Mihál, vedoucí oddělení technické podpory Xella CZ/SK.

Celodenní akce se koná v prostorách Spojka Events (Pernerova 697/35, Praha 8) a je rozdělená do čtyř panelů. První diskusní panel se bude věnovat legislativě a financování pro environmentálně šetrné projekty, druhý zaměří svou pozornost na zodpovědný rozvoj vystavěného prostředí. Uhlíkově neutrální výstavba je hlavním leitmotivem třetího panelu, čtvrtý panel si v kalendáři poznamená každý, koho zajímají technologie, materiály a udržitelná řešení.

V rámci čtvrtého panelu budou diskutovány otázky o budoucnosti udržitelného stavitelství, zajímavá bude i diskuse na témata, které technologie efektivně přispívají ke zdravému vnitřnímu prostředí budov nebo jak na offsetování a kompenzaci uhlíkové stopy. Aktivní účastníci, mezi kterými bude i Martin Mihál ze společnosti Xella, se pokusí najít odpověď i na otázku, na jaké bariéry narážejí inovativní materiály a technologie při rychlejším začlenění do výstavby.

Podrobné informace o programu a přihlášky na konferenci REAL ESTATE MARKET: Města, budovy, energie najdete na https://www.remspace.cz/.


Sdílejte tento článek

.